Lopen, lopen, lopen, lopen en nog eens lopen

14 maart 2019 - Croydon, Verenigd Koninkrijk

Wat een korte nacht, ik ben nog zooooo moe! Helaas, we moeten weer vroeg op om op tijd richting Londen te vertrekken. Vandaag begint de reis bij het British Museum. Voor mij een wat minder bezoek; ik had wel meer willen zien,  maar ik hou gewoon niet zo van kunst. Wel maak ik een selfie bij het beeld van de Hindi godin Chamunda voor de opdracht Engels.

Na 2 uur gaan we weer verder met ons keuzeprogramma. Ik ga met mijn groep Soho, Picadilly en Chinatown verkennen. We lopen door allerlei kleine straatjes onder leiding van een gids. We starten in Picadilly. Daar worden we door de gids opgewacht. Hier zitten allerlei winkels. Daarna lopen we door naar Soho. In Soho maak ik een foto van een grote muurschildering. Op deze muurschildering wordt de geschiedenis van Soho uitgebeeld. Ik vind het mooi en bijzonder om te zien. Vervolgens gaan we in marstempo door naar Chinatown. Het valt me op dat de straten hier erg kleurrijk zijn. Er hangen lampionnen en versieren. Het is hier gezellig.

Hierna moeten we bijna 2 uur op de andere groep wachten. We hangen rond op Leicester Square. We halen wat eten terwijl we op de rest wachten. Eindelijk is de andere groep er en kunnen we door naar Trafalgar Square. Daar maak ik een foto van de beroemde Nelson zuil die overal bovenuit lijkt te steken op het plein. Feitje: Deze zuil is gebouwd ter ere van de gestorven marine admiraal Nelson, die omkwam bij slag om Trafalgar. Ik maak ook nog een selfie bij de beroemde fonteinen op het plein.

Tot slot maak ik een foto van een Bentley altijd leuk voor mijn verzameling!

We mogen zelf uit eten. Ik ga met een groepje vrienden pizza eten op deze laatste avond in Londen. We zijn rond 8 uur weer terug in het gastgezin voor een laatste avond met hun. Wat vliegt de tijd!

Maak je reisblog advertentievrij
Ontdek de voordelen van Reislogger Plus.
reislogger.nl/upgrade